w Sieci 16 2014 PLseeders: 25
leechers: 1
w Sieci 16 2014 PL (Size: 107.63 MB)
Descriptionw Sieci 16 2014 w numerze: Odnaleźliśmy kielich Jezusa, Świętego Graala – odwiedziliśmy kilka krajów, odbyliśmy wiele rozmów z naukowcami – historykami, archeologami, liturgistami – tak poszukiwania Kielicha zawiodły nas do Walencji; „Nie chcę być celebrytą. Jestem, jaki jestem. Nie muszę wszystkim przypadać do gustu, nie muszą mnie wszyscy lubić. Dlatego nie robię nic na siłę, nic na pokaz” – Kamil Stoch; Górski idzie na wojnę – „Mógłbym jak Marilyn Monroe w Korei występować na froncie i bawić żołnierzy”; biznes na smyczy urzędników – o tym, czy firma osiągnie sukces, przestały decydować wysiłek, kreatywność, praca, a zaczęli decydować urzędnicy; warto dbać o pracownika – są w Polsce takie firmy, które otwierają przyzakładowe żłobki i przedszkola, fundują pracownikom wczasy, leczenie, a nawet zapewniają dodatkowe emerytury i pożyczki – tylko pozazdrościć. w Sieci – polski tygodnik społeczno-polityczny tworzony w większości przez byłych dziennikarzy „Uważam Rze” i „Rzeczpospolitej”, wydawany od 26 listopada 2012 w Warszawie. Redaktorem naczelnym jest Jacek Karnowski. Tytuł oryginału: W Sieci (tymczasowo jako Sieci) Wydawnictwo: Fratria Sp. z o.o. Data wydania: 14.04.2014 Kategoria: Społeczno-informacyjne Format: pdf Liczba stron: 132 Jakość: dobra Wersja językowa: pl Related Torrents
Sharing Widget |