VA - Ligo Tusins 2013 (By Dj Bacon).mp3seeders: 2
leechers: 0
VA - Ligo Tusins 2013 (By Dj Bacon).mp3 (Size: 605.12 MB)
Description
1. Gunta Lodziņa & Janis Paukštello - Kad Uzzied Laternas
2. Inese - Nac, Puisiti, Tuvaak! 3. Bumerangs - Nāc, Nāc, Dejot Sāc! 4. Los Amigos - Uzmet Garu 5. Washex - Alus Dziesma 6. Brālīši - Līgo Naktī 7. Los Amigos - Jau Papardes Zied 8. Normunds Rutulis - Līgo Havajā 9. Gunta un Porgants - Lietiņš Lija Jāņa Dienu 10. Gunta un Porgants - Pār Daugavu Tiltu Cēlu 11. Koļa - Veču Runas 12. Vilx - Janka Sētā Tracis 13. Vilx - Jāni, Jāni 14. Brālīši - Jāņu Lustes 15. Rolise - Pie Jāņa Ejot 16. Pēc Pusnakts - Jānis Līgu Kutināja 17. Dainis Porgants - Draugi 18. Ginc & Es - Dejosim Šonakt 19. Gunta un Porgants - Kā Gan Lai Acīm Pavēlē 20. Liene Šomase & Credo - Līgo 21. Kapella Vērmaņdārza Puikas - Jānu Gabals 22. Tilts - Līgo Nakts 23. Rolise - Līgo 24. Laiksne - Jāņos Gāju Pēteros (Dj Bacon Remix 2003) 25. Gunta un Porgants - Kas Zin Tiem Kausiem Skaitu 26. Harijs Zdanovskis - Pilsētnieka Līgodziesma 27. Jumprava - Vēlreiz (remix) 28. Gunta un Porgants - Ko Vēlies Tu, Ko Vēlos Es 29. Ilūzija - Lai Mūsu Dziesma Skan! 30. Līga Robežniece - Jānis, Brašais Bundzinieks 31. Mart Inc. Vs. Edgars Liepiņš - Pretalkohola Dziesma (Radio Edit) 32. Dween & Nikolajs Puzikovs - Tu Esi Karsta (Mart Inc. Remix) 33. Raciana (popurijs) 34. Prāta Vētra - Gara Diena (Dj Girts Jaunzems Radio Remix) 35. Iļģi - Sit, Jānīti, Vara Bungas 36. Inese - Jāņu Naktī 37. Eldorado - Mazais Eņģelīt's (Čabulīt's) 38. Washeks - Kaimiņi Kad Līgo 39. Tilts - Saulgriežu Nakts 40. Jenny May - Nāk Nakts (piedaloties Jānim Grodumam) 41. Delta - Robinsona Dziesma 42. Gunta un Porgants - Iesim Meklēt Papardīt' 43. Delta - Šūpuļdziesma Emīlam 44. Re:public - Strēlniece 45. Hallo, Gulbene - Līgo Gaidas 46. Otto - Dziesmas Un Alus 47. Aigariņš - Līgo, Jāni 48. Tripops - Lēna Vēsmiņa 49. Okay - Mēs Sauli Ratos Iejūgsim 50. Elements - Laivinieka Meita Biju 51. Favoriits - Anniņa Vanniņā [Radio Mix] 52. Dāmu Pops - Lai Viņu Pārsteigtu 53. 3 Jautri Līgotaji - Jānīšam Uz Galda 54. Projekts M - Opā! 55. Voldemārs Šorins Un Zigurds Neimanis - Krogā 56. Los Amigos - Saules Zemes Jāņi 57. Gunta un Porgants - Ko Lielies(i) Tu, Jānīti 58. Staburags - Es Gaidu Tevi 59. Gunta un Porgants - Papardīte Lielījās 60. Voldemārs Šorins - Šai Vasarai 61. Dieviņš sĒja Sudrabiņu 62. Harijs Spanovskis - Kad Nekas Nav Palicis Tevī 63. Andris Skuja - Līgosim 64. Dainis Porgants - Vienreiz Gadā 65. Los Amigos - Neskumsti Meitenīt 66. Austrumkrasts - Šajā Vakarā 67. Inese - Tu Būsi Mans 68. Harijs Spanovskis & Jānis Paukstello - Lustīgais Līgo Dancis 69. Kantoris 04 - Jāņu Nakts 70. Bimini - Pasaka Par Vasaru 71. Dobeles Zemessargi - Latvju Meitenēm 72. Artūrs Palkēvičs - Kā Nu Būs 73. Brīvdiena - Komentāri Lieki 74. Labvēlīgais Tips - Tu Man Virsū Negāzies (Jāņonkuls) 75. Koļa - Veiksies Rīt 76. Los Amigos - Mīli Rītā, Vakarā 77. Staburags - Kad Piepildās Sapņi 78. Los Amigos - Oliņ, Boliņ 79. Brīvdiena - Jāni, Nāc Mājās 80. Andris Skuja - Visskaistākā Nakts 81. Inga Krasmane & Ēriks Budēvičs - Pusnakts Mīla http://djbacon.lv/lv/mixes/993/1 Sharing Widget |
All Comments