VA - Comori ale muzici populare romanesti - FLAC PACK (2014) @ ExtremlymTorrentsseeders: 1
leechers: 0
VA - Comori ale muzici populare romanesti - FLAC PACK (2014) @ ExtremlymTorrents (Size: 3.58 GB)
Description
Artist: VA
Denumire: Comori ale muzici populare Românești (PACK) Gen: Folk An: 2014 release: HvB Despre muzică: Cele mai îndrăgite cântece populare românești. Vol.1 (apasă aici) 1. Maria Lataretu - Mai ții minte, măi dragă Marie 2. Maria Ciobanu - N-auzi Ioane câinii latră 3. Mioara Velicu - Tot mă ceartă bărbatul 4. Nicolae Furdui Iancu - Așa-i românul 5. Ileana Sararoiu - Cine-a pus cârciuma-n drum 6. Benone Sinulescu - Radu mamii, Radule 7. Margareta Clipa - Vreau să cânt și să iubesc 8. Ioan Bocsa - Ana, zorile se varsă 9. Laura Lavric - S-o dat o veste asară 10.Gheorghe Rosoga - Când mă duc la horă-n sat 11.Valeria Arnăutu - Din Banat când am plecat 12.Vasile Țintaș - Am prieteni și dușmani 13.Maria Șalaru - Măriuța din Deleni 14.Emilian Neacsu - Ușor fac paralele -------------------------------------------------------------- Cele mai îndrăgite cântece populare românești. Vol.2 (apasă aici) 1. Maria Tănase - Bun e vinul ghiurghiuliu 2. Ioana Radu - Mai vino seara pe la noi 3. Maria Butaciu - Cui nu-i place dragostea 4. Tiberiu Ceia - Frumoasă vecina noastra 5. Floarea Calota - Am o dragoste-ntr-un loc 6. Ionela Prodan - Satule mi-e dor de tine 7. Sofia Vicoveanca - Savetuta, Savetuta 8. Dinu Iancu Salajanu - Dragu-mi e unde-am venit 9. Maria Dragomiroiu - Radu mamii 10.Constantin Mandristeanu - Hora moldovenească 11.Vasilica Dinu - Ține-mi Doamne toți dușmanii 12.Emilia Bubulac - Aș muri, dar nu acuma 13.Zinaida Bolboceanu - Cine aude gura mea 14.Melos - Foicică bobuleană -------------------------------------------------------------- Cele mai îndrăgite cântece populare românești.Vol.3 (apasă aici) 1. Gheorghe Roșoga - Mândrelor, pupa-v-aș gura 2. Emilia Bubulac - Iubește, neică, iubește 3. Sofia Vicoveanca - Nevastă ca mine nu-i 4. Melos - Bade, ochișorii tai 5. Vasilica Dinu - Fir-al al naibi iubit 6. Margareta Clipa - Bade-al meu cu vorba rară 7. Dinu Iancu Salajanu - Suparată-i mândra mea 8. Ioan Bocșa - Pentru mândra cu doru 9. Benone Sinulescu și Millenium - Leliță cârciumăreasă 10. Viorica Flintașu - Cine n-are drăguț, n-are 11.Angelica Flutur - De când am ieșit la horă 12.Constantin Mandristeanu - Hora moldovenească 13.Valeria Arnăutu - Te-am iubit bădiță 14.Maria Rotaru - De-aș prinde norocu'-odată -------------------------------------------------------------- Cele mai îndrăgite cântece populare românești.Vol. 4 (apasă aici) 1. Ileana Sărăroiu - Ți-o parea puiule bine 2. Benone Sinulescu - La Lenuța sub cerdac 3. Ioana Radu - Am o mândra mititică 4. Dragan Muntean - Dă-i Doamne mândrii noroc 5. Maria Tănase - Doda, doda 6. Tiberiu Ceia - Busuioc de prin Banat 7. Maria Ciobanu - Lânga poartă am un tei 8. Nicolae Sabau - Rosmarin în colțul mesei 9. Ionela Prodan - Bordeiașul 10.Frații Petreuș - Dragă mi-i veselia 11.Maria Dragomiroiu - Omule, măi pui de om 12.Liviu Vasilica - Margarit îmbobocit 13.Laura Lavric - Hopa, hop și iară hop 14.Floarea Calota - Ce am eu de la o vreme 15.Greu e dealul Gorjului -------------------------------------------------------------- Dumitru Fărcaș Virtuoz al taragotului și oboiului (apasă aici) Dumitru Fărcaș - 01 - Fecioreasca din Ibanești Dumitru Fărcaș - 02 - Joc din Maramureș și Oas Dumitru Fărcaș - 03 - Joc fecioresc din Chioar Dumitru Fărcaș - 04 - Doina și Hora din Pădureni Dumitru Fărcaș - 05 - Fecioreasca din Petruța Dumitru Fărcaș - 06 - Joc de început din Groși Dumitru Fărcaș - 07 - Doina; 'Ochi frumoși ca două mure' Dumitru Fărcaș - 08 - De beut Dumitru Fărcaș - 09 - De învârtit pe Iza Dumitru Fărcaș - 10 - Doina de la Săpânța Dumitru Fărcaș - 11 - Purtată de pe Someș Dumitru Fărcaș - 12 - Vino, mândro, câteodată Dumitru Fărcaș - 13 - Doina de pe meleaguri baimarene Dumitru Fărcaș - 14 - Joc de mână Dumitru Fărcaș - 15 - Trandafir cu creanga-n apă Dumitru Fărcaș - 16 - Gata-te codrule bine și Joc -------------------------------------------------------------- Ion Dolănescu ,,Cele mai îndrăgite melodii" (apasă aici) 1. Mai Lenuto, trecui dealul 2. Calatorule din drum 3. Gorjule, gradina dulce 4. M-am nascut langa Carpati 5. Mandro, cand ne iubeam noi 6. Daca m-as mai naste-odata 7. De-o fi neica sa te-nsori 8. Vino feciorasul tatei 9. M-am nascut intr-un bordei 10.Tinerete, tinerete 11.Pentru mandra care-mi place 12.Taci, taci, taci, inima mea -------------------------------------------------------------- Dragan Muntean ,,De la noi din Padureni'' (apasă aici) Drгgan Muntean - 01 - De-aє Avea Mвndrг sг-mi Placг Drгgan Muntean - 02 - Feciorii din Poieniюa Drгgan Muntean - 03 - Doamne, atвta mi-i de Greu Drгgan Muntean - 04 - Drag mi-i sг mг Duc la Fвn Drгgan Muntean - 05 - Necгjitu-s, Doamne, Eu Drгgan Muntean - 06 - Nu Єtiu, Mвndrг, ce-are Luna Drгgan Muntean - 07 - Mвndruюг, de Dorul tгu Drгgan Muntean - 08 - Drag mi-i Jocul Юarina Drгgan Muntean - 09 - Lele de la Orгєtie Drгgan Muntean - 10 - Bate Vвntul printre Duzi Drгgan Muntean - 11 - Hai Mвndrг la Joc Drгgan Muntean - 12 - Nici un Dor nu Vine Greu Drгgan Muntean - 13 - Mвndruюг din Tinereюe Drгgan Muntean - 14 - Sara bunг, bade Ioane Drгgan Muntean - 15 - Dг-i, Doamne, Mвndrii Noroc Drгgan Muntean - 16 - Eu Cвnt Pгdurenilor -------------------------------------------------------------- Ionut Fulea ,,Dragu mi-i de tine, lele'' (apasă aici) Ionut Fulea - 01 - Toata lumea are-un dor Ionut Fulea - 02 - Lelita carciumareasa Ionut Fulea - 03 - Hai, sura la masura! Ionut Fulea - 04 - Pe sub culmea unui deal Ionut Fulea - 05 - Ramai, munte, sanatos! Ionut Fulea - 06 - Iubeste-ma, mindra draga! Ionut Fulea - 07 - Dragu mi-i de tine, lele Ionut Fulea - 08 - Marie de la Sugag Ionut Fulea - 09 - Multumescu-ti primavara Ionut Fulea - 10 - Nacajit ca mine nu-i Ionut Fulea - 11 - M-am nascut intr-un bordei Ionut Fulea - 12 - De cind mama m-o facut Acompaniaza formatia ,,Codru de Romania'' Dorin Nemes - vioara Nelu Gabor - taragot Ilie Secheli - acordeon Zenu Zanc - braci si contrabas Închide -------------------------------------------------------------- Luca Novac si Carmen Luca (apasă aici) 1. Doiul lui Patrascu 2. Braul de la Lugoj 3. Ardeleana de la Zlagna 4. Arde-va focul, dusmani 5. Badita, cand te-ntalnesc 6. Joc de doi Spala, mandro, la camesi 7. Brau lui Luca Banateanu 8. Aseara fusei la moara 9. Randuneao din campie 10.Hora lui Gheza 11.Lasai pusca ruginita 12.Vai, de cel care iubeste 13.Ardeleana din Caransebes 14.Hora miresei de la Tarova 15.Vinde-ti, mandro, ochii mie 16.Brau de la Borlova -------------------------------------------------------------- Grigore Lese ,,Cantece de catanie'' (apasă aici) -------------------------------------------------------------- Sofia Vicoveanca ,,Ma mandresc ca sunt romanca'' (apasă aici) 1 - Cine nu-i cu horile 02 - Ma mandresc ca sunt romanca 03 - Dragi imi mai sunt horile 04 - Mai barbate, mai om bun 05 - Hai, barbate, la cosit 06 - Prin padurea rara-n jos 07 - Saleacu' puiutul meu 08 - Stii tu bade, ce ti-am zis 09 - Nu stiu puiu ce nu vine 10 - Of, puiutu' meu dragut 11 - De ti-o fi de mine dor 12 - Te duci bade cu catane 13 - Mandru-i jocul de feciori 14 - Focu' de la inimioara 15 - Eu la lacrimi nu bag seama 16 - Amarata turturica -------------------------------------------------------------- Floricile Bihorului 01 Prezentare 02 Cat oi trai si-oi fi fata 03 Dragu mi-i da neamu' meu 04 Fa-ma doamne ce mi-i face 05 Fetele din Lazareni 06 Busuioc verde pa grinda 07 Bat-o noaptea pa nana 08 Unde-i joc si voie buna 09 Drag mii dantu dan batrani 10 Spune-mi fata si te joara 11 Am o leaca da urat 12 Ma bagai la voi in casa 13 Badita, bade Gheorghita 14 Cine nu stie ce-i doru 15 Bate vant de la Orade' Închide -------------------------------------------------------------- Vasile Conea ,,O viata langa cine am trait'' (apasă aici) 01. O viata langa cine am trait 02. Am luat fericirea-n brata 03. Doi copii saraci 04. Banatan din tata-n fiu 05. Mananci-te amaru moarte 06. Asta noapce ma opri in sat 07. Cine o zis ca mi-s batran 08. Cand ai bani si avrere stransa 09. Tot la mama mi-s cu gandul 10. De ce mandro draga ce-ai schimbat 11. Nunta de argint, nevasta 12. Buna sara, mandra draga -------------------------------------------------------------- Petrica Moise si Luci Duga - ,,Din Valea Timisului in ..Pusta Banatului' (apasă aici) 01 Petrica Moise si Luci Duga - Azi la zi de sarbatoare 02 Petrica Moise si Luci Duga - De la Carpa la Bochin 03 Petrica Moise si Luci Duga - Am avut multe mandrute 04 Petrica Moise si Luci Duga - Vorba mandra banatana 05 Petrica Moise si Luci Duga - Cate mandre am avut 06 Petrica Moise si Luci Duga - Dragu-mi vara la lucru 07 Petrica Moise si Luci Duga - Jos la poarta muncelui 08 Petrica Moise si Luci Duga - Sapte saptamani in post 09 Petrica Moise si Luci Duga - Nu iubiti de doua ori 10 Petrica Moise si Luci Duga - Poezie - suflet drag 11 Petrica Moise si Luci Duga - Umblu noaptea ca si-un lotru 12 Petrica Moise si Luci Duga - Mi-o trecut viata cantand 13 Petrica Moise si Luci Duga - Frunza verde iarba creata 14 Petrica Moise si Luci Duga - Ploaie, ploaie si eu cant 15 Petrica Moise si Luci Duga - Plina-i lumea de minuni -------------------------------------------------------------- Nicolae Furdui Iancu ,,M-o facut maica fecior'' (apasă aici) 1. M-o facut maica fecior 02. Cetera si glasul meu 03. Cand m-ajunge cate-un dor 04. Pe valea Amploiului 05. Boii mei cand aud doina 06. Dragu-mi-i mie sa joc 07. Pentru lelea dezmiedata 08. Tarina de la Gaina 09. Marita-te, mandra mea 10. Ne deschideti portile 11. Cantec motesc de nunta 12. Draga mamii de balaie 13. Uiu, iu pe dealu' gol 14. Gugulan cu car de mere 15. Bata-l Dumnezeu, sa-l bata 16. Cucuruz cu frunza-n sus Spectre (apasă aici) Format: FLAC Bitrate: 1411 vbr: Da Tip Muzică Sharing Widget |