Twin Peaks - Pilot The Definitive Gold Box Edition [PAL] [DVD5] [Lektor i Napisy PL]seeders: 0
leechers: 1
Twin Peaks - Pilot The Definitive Gold Box Edition [PAL] [DVD5] [Lektor i Napisy PL] (Size: 4.36 GB)
Description
P?ytki przygotowa? kolega @qbin2001
DVD 1/10 (pierwsze z dziesi?ciu) produkcja: USA gatunek: Dramat, Thriller data premiery: 1990-04-08 (?wiat) re?yseria: David Lynch i inni scenariusz: Mark Frost David Lynch zdj?cia: Frank Byers muzyka: Angelo Badalamenti od lat: 15 czas trwania: 90/117 min Serial telewizyjny Davida Lyncha i Marka Frosta, który ju? w trakcie pierwszej emisji zyska? sobie miano "kultowego". Twórcy przedstawili w nim pozornie sielskie i radosne miasteczko, zamieszkane przez sympatycznych ludzi, których specjalno?ci? s? placki z wi?niami, i których cieszy nap?yw turystów chc?cych podziwia? dwa bli?niacze, o?nie?one szczyty i pi?kny wodospad. Ale w Twin Peaks kryj? si? tak?e najmroczniejsze dusze i ponure sekrety. Seks, narkotyki, morderstwa. A wszystko zaczyna si? od znalezienia cia?a uczennicy, Laury Palmer (Sheryl Lee). Do Twin Peaks przyje?d?a agent federalny Cooper (Kyle MacLachlan) i rozpoczyna wyj?tkowo nieszablonowe ?ledztwo... Obsada: Michael Ontkean: Szeryf Harry S. Truman Piper Laurie: Catherine Packard Martell Ray Wise : Leland Palmer Dana Ashbrook: Bobby Briggs Richard Beymer: Benjamin Horne Sherilyn Fenn: Audrey Horne Sheryl Lee: Laura Palmer/Madeleine 'Maddy' Ferguson O TYM WYDANIU: Poniewa? polscy wydawcy olewaj? fanów TP od lat postanowi?em stworzy? polsk? wersj? wydania Twin Peaks - The Definitive Gold Box Edition. Oto pierwsza z p?yt: pilot + europejska wersja pilota. ZAWARTO??: Pilot (90 min.) Mi?dzynarodowa wersja Pilota (117 min.) DODATKI: Wst?p Pie?kowej Damy SPECYFIKACJA: menu: polskie (animowane na podstawie oryginalnego) audio: angielski 5.1 (nowy 2007), angielski 2.0 (oryginalny 1990), polski 2.0 lektor (tylko pilot TV z TVP2). napisy: angielskie, polskie (pilot w obu wersjach i dodatek), DODATKOWE INFO: CDN. (jak zrobi? - du?o pracy - polski lektor z TV troch? si? rozje?d?a :D) Przekodowane DVD-Shrinkiem do DVD-5 (sorki, dvd-9 by chyba nie uda?o mi si? za bardzo seedowac). Seeduj? (poza wieczorem wystawienia - do ok 23) od poniedzia?ku do pi?tku w godzinach 6:00 - 18:00 wi?c cierpliwo?ci na pewno nie przerw? a? nie b?dzie par? seedów. Nie mam wielkiego uploadu, ale mam nadziej? ?e w miar? si? b?dzie wysy?a?. Nie b?d?cie sknery i te? seedujcie - a b?d? kolejne p?ytki! Sharing Widget |