Trupa Taxi - Discografie completa [RO]seeders: 10
leechers: 2
Trupa Taxi - Discografie completa [RO] (Size: 333.39 MB)
Description
Discografia completa a trupei Taxi.
Contine toate albumele si toate piesele. Membrii Taxi Vicky Sava (backing vocals), Darius Neagu (tobe), Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacşu (chitară electrică), Mugurel Coman (clape), Dan Teodorescu (voce, chitară acustică). Cele mai cunoscute piese Ne-am infiintat in 1999. In linii mari, cam asta am putut pana acum: “Criogenia salveaza Romania”, “Aici sunt banii dvs, "Vishine", ”Nu mai esti”, "Jumatatea mea", "Luna", “Trag un claxon”, “Mi-e dor si doare”, “Comunitaru’”, “Ea inca ma iubeste”, “Oamenii politici”, “Prea sus”, “Agentu’ 008”, “Nebunia furtunii”, “Americanofonia”, "Clona", “Cineva, inaintea ta”, "Invata-ma sa iubesc", “Ai inchis marea in ochi”, “Te vad in toate femeile”, “Stelele care cad”, "Ploaie pe mare", “Dragostea ca o pereche de pantofi”, "E criza", "Citez din Tupac", "Ba, treci la coada", "Cele doua cuvinte". Torrentul contine, pe langa piesele de mai sus, si alte piese! Iti place Trupa Taxi? CUMPARA-LE ALBUMELE! Incurajeaza muzica romaneasca de calitate! Enjoy! Sharing Widget |
All Comments