System Of A Down - Steal This Album! (1000+ Kbps)seeders: 1
leechers: 0
System Of A Down - Steal This Album! (1000+ Kbps) (Size: 323.57 MB)
Description
System of a Down - Steal This Album! (;,;)
Contains: FILENAME: 01 Chic 'N' Stu.wma 02 Innervision.wma 03 Bubbles.wma 04 Boom!.wma 05 Nüguns.wma 06 American Dream Denial.wma 07 Mr. Jack.wma 08 I-E-A-I-A-I-O.wma 09 36.wma 10 Pictures.wma 11 Highway Song.wma 12 Fuck The System.wma 13 Ego Brain.wma 14 Thetawaves.wma 15 Roulette.wma 16 Streamline.wma Album Art (;,;).jpg Album Art.jpg Readme!.txt All files are in WMA format, and over 1000 kbps (bit rate). ^-^ I hope you guys like it, SOAD is my favorite band. And if you want any other of the albums uploaded with the same quality, ask. Thanks for downloading. And, of course, tell me if there's any problems with this torrent. ______ _________ / ____ CCCCCC TTTTTTTTT H H U U L H H U U / ( CC C TT H H U U L H H U U | | / C TT H H U U L H H U U | ^ ^ |/ C TT HHHHH U U L HHHHH U U | | C TT H H UU UU L H H UU UU / CC C TT H H U U L H H U U /______/ CCCCCC TT H H UUUU LLLLLLL H H UUUU | | | | | / V V V V | | | | | | | | | | | | vvv ____ vvv / / | / | | | | | | | | | | | | | | vvv vvv Related Torrents
Sharing Widget |
All Comments