Speed Boost Pro v4.0 Androidseeders: 2
leechers: 0
Speed Boost Pro v4.0 Android (Size: 985.7 KB)
Description
ApkAndroid
Doładuj swój Android! ★ ★ ★ ★ ★ 600 + 5 Star. Zobacz dlaczego ta aplikacja została nazwana najpiękniejszą Speed Booster w Google Play! Wybór Redakcji na AppEggs.com "Clear System Aby przyspieszyć to może tak proste jak ABC!" To jest wersja Donate / Paid. Każdy zakup tej aplikacji jest bezpośrednio do płacenia za naukę w szkołach wyższych. Wersja ta zawiera zero reklam. ☆ jak masło projekt dla każdej wersji android! ☆ Zainstaluj tę aplikację i można podwoić prędkość dowolnego telefonu z systemem Android. Boost Speed ma na celu poprawić swoje doświadczenie Android zapobiegając wiele z opóźnieniem związanym z Androida poprzez uwolnienie swoje krytyczne zasoby procesora, który zmniejsza pobór energii szybkości systemów i wydajność się poprawia. Uzyskać prawdziwy Boost Speed! ☆ ma ważne przełącza systemowych, takich jak GPS (na 2,3 częstotliwość AutoClean> optymalizacji systemu plików. Uwagi dotyczące kontroli procesora: Telefon musi mieć uprawnienia administratora, aby zmienić ustawienia procesora. Jest to funkcja, zawarte w wielu niestandardowych ROM. Jeśli nie wiesz, co mówię, sprawdźhttp://www.xda-developers.com/ Do osób mających problemy z app (Czekam na ciebie "Joshwa" i "DiAnn") napisz do mnie, jeśli chcesz refundacji po upływie 15 minut, musisz o mnie! Nie dają 1 gwiazdka opinie, nie dając mi szansę, aby rozwiązać problem. SEED:) Related Torrents
Sharing Widget |