Rada Manojlovic - Alkotest .mp4 (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Rada Manojlovic - Alkotest .mp4 (axe-1) (Size: 48.28 MB)
DescriptionRada Manojlovic - Alkotest Hej momci u plavom imam losu vest pozitivna bicu, ja na alkotest Priznajem zbog njega ja sam skrivila nocas moja ljubav meri se promilima Zvanicno sa deckom dozivela sam kolaps popila ja nisam davno kao nocas Pratilo me drustvo, vodilo u provod ostala do jutra, imala sam povod Vozim preko mosta kad tamo patrola kazu mi da stanem , ne izlazim iz kola isprave mi traze al ne pise im tamo da sam ostavljena, kukavicki, sramno Hej momci u plavom imam losu vest pozitivna bicu, ja na alkotest Priznajem zbog njega ja sam skrivila nocas moja ljubav meri se promilima Subota je vece, niko trezan nije zasto da vas cudi zena koja pije izgubljenu ljubav samo casa leci pisite mi kaznu i odlazim bez reci Hej momci u plavom imam losu vest pozitivna bicu, ja na alkotest Priznajem zbog njega ja sam skrivila nocas moja ljubav meri se promilima Hej momci u plavom imam losu vest pozitivna bicu, ja na alkotest Priznajem zbog njega ja sam skrivila nocas moja ljubav meri se promilima Hej momci u plavom imam losu vest pozitivna bicu , ja na alkotest Priznajem zbog njega ja sam skrivila nocas moja ljubav meri se promilima Sharing Widget |