Private Crimes-Polskie Prywatne Zbrodnie (2012) - Jestem niewinny [AVI] PLseeders: 0
leechers: 0
Private Crimes-Polskie Prywatne Zbrodnie (2012) - Jestem niewinny [AVI] PL (Size: 179.44 MB)
DescriptionPrivate Crimes-Polskie Prywatne Zbrodnie (2012) - Jestem niewinny Produkcja: Polska Gatunek: Dokumentalne File Size : 179 Mb. [Movie] Valid : Yes [AVI] Duration : 00:22:42 Movie complete : Yes [Video] Resolution : 720x404 Codec : XviD MPEG-4 codec FPS : 24,00 BitRate : 976 Kbps Quality Factor : 0,14 b/px [Audio] Codec : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Number of channels : 2 Sample Rate : 44100 Hz BitRate : 128 Kbps Karol, jego matka Halina i teściowa zostali zamordowani 2 listopada 2009 roku w Dęblinie poprzez uderzenia ciężkim przedmiotem w tył głowy. Morderca uszkodził instalację gazową w domu żeby sprowokować pożar. Ale sprawca zapomniał odkręcić główny zawór gazu i nie doszło do dużej eksplozji. W domu pojawiły się tylko niewielkie płomienie. To jest to co zobaczył Zbigniew, mąż Haliny kiedy wrócił popołudniu do domu po pracy. Zadzwonił natychmiast po straż pożarną i policję. Śledczy rozpoczęli szczegółowe śledztwo w dużej części oparte na dowodach poszlakowych, szukali motywów zbrodni. W czasie śledztwa policjanci ustalili, że Zbigniew był często bardzo zazdrosny o żonę. Kiedy 2 listopada 2009 roku oświadczyła, że chce się z nim rozwieść puściły mu nerwy. Zabił ją oraz syna i teściową, którzy byli też w domu. Następnie próbował podłożyć ogień i wyszedł do pracy. Zbigniew nawet w obliczu dowodów zebranych przez policję uważa, że jest niewinny i podtrzymuję wersję, że to ktoś inny zamordował jego najbliższą rodzinę. W jego wersję cały czas wierzą żyjący członkowie jego rodziny. Ale śledczy i sąd nie dali wiary jego wersji. Wobec zebranych dowodów w czerwcu 2012 roku Zbigniew został skazany na dożywocie w więzieniu. Related Torrents
Sharing Widget |