Pasxa sto xorio 4CDseeders: 0
leechers: 3
Pasxa sto xorio 4CD (Size: 457.5 MB)
Description
Πάσχα στο χωριό - Tracklist
CD1 1. Μου παρήγγειλε τ' αηδόνι - Χρήστος Πανούτσος 2. Παπαλάμπραινα - Γιώργος Μεϊντανας 3. Πάνω σε ψηλή ραχούλα - Τάκης Καρναβας 4. Σαράντα Παλικάρια - Θανάσης Καμπαφλης 5. Στα σαλώνα σφάζουν αρνιά - Λάμπρος Παπαθανασίου 6. Ο αμάραντος - Τασία Βέρρα 7. Ένας αητός - Ανδρέας Τσαούσης 8. Να `ταν τα νιάτα δυο φορές - Αγάθωνας Ιακωβίδης 9. Στης πικροδάφνης τον ανθό - Γιάννης Κωνσταντίνου 10. Μανουσάκια - Γλυκερία 11. Εγώ στον ήλιο ορκίστηκα - οργανικό (κλαρίνο: Τάσος Χαλκιάς) 12. Κάτω στην Αγιά Μαρίνη - Δόμνα Σαμίου 13. Η χήρα - Αλέκος Κώστας 14. Αγκινάρα με τ' αγκάθια - Γιούλα Κοτρώτσου 15. Ήμουνα νιος και γέρασα - Γιώργος Τζαμάρας CD2 1. Βασιλικός θα γίνω - Γίάννης Κωνσταντίνου 2. Μαντήλι Καλαματιανό - Έφη Γεωργακοπούλου 3. Παιδιά της Σαμαρίνας - Γρηγόρης Καψάλης 4. Το παπάκι πάει στην ποταμιά - Αγάθωνας Ιακωβίδης 5. Γκόλφω - Χρήστος Πανούτσος 6. Καραγκούνα - Στάθης Γκίζας 7. Στην κεντημένη σου ποδιά - Γιούλα Κοτρώτσου 8. Βρύση μου μαλαματένια - Τάκης Καρνάβας 9. Βοχαΐτισσα - Τασία Βέρρα 10. Μωρή κοντούλα λεμονιά - Γιάννης Κωνσταντίνου 11. Κατακαημένη Αράχοβα - Γιώργος Μεϊντανας 12. Η τρυγόνα - Δόμνα Σαμίου 13. Στης Πάργας τον ανήφορο - Γλυκερία 14. Νεραντζουλα - Βασίλης Κουρέτας 15. Πέραστον πέρα Μαχαλά - Γιούλα Κοτρώτσου CD3 1. Τρία Παιδιά Βολιώτικα - Λάμπρος Παπαθανασίου 2. Ιτιά - Ανδρέας Τσαούσης 3. Που 'σουν πέρδικα - Γιώργος Ρουκουνας 4. Απο ξένο τόπο κι απ` αλάργινο - Γιώργος Μεϊντανας 5. Αρχοντογιός παντρεύεται - Στυλιανός Μπέλλος 6. Σαράντα πέντε λεμονιές - Κώστας Ρακουνας 7. Η Θήβα έχει όμορφες - Γιούλα Κοτρώτσου 8. Μ` έκαψες γειτόνισσα - Κώστας Ρακουνας 9. Ο ήλιος βασιλεύει - Γιάννης Κωνσταντίνου 10. Για μια βραδιά - Στυλιανός Μπέλλος 11. Σιλυβριανό - Γιώτα Λυδία 12. Μωρή κακιά γειτόνισσα - Γιώργος Παπασιδέρης 13. Ρούσσα παπαδιαμ - Τασία Βέρρα 14. Τσάμικο ρουμελιώτικο - οργανικό (κλαρίνο: Τάσος Χαλκιάς) 15. Απόψε δεν κοιμήθηκα - Γιούλα Κοτρώτσου CD4 1. Έλα να πάμε σ' ενα μέρος - Γλυκερία 2. Αμοργιανό μου πέραμα - Ειρήνη Κονιτοπούλου 3. Μες του Αγαίου τα νησιά - Αιμίλια Χατζηδάκη 4. Λυγαριά - Γλυκερία 5. Τη θάλασσα τη γαλανή - Άννα Καραμπεσίνη, Έφη Σαρρή 6. Το λουλουδάκι του μπαξέ - Γιώργος Κονιτόπουλος 7. Ικαριώτικο - Λέττα Κορρέ 8. Θαλασσάκι μου - Αιμιλία Χατζηδάκη 9. Δεν - Βαγγέλης Κονιτόπουλος 10. Θάλασσα μπαμπέσα - Γλυκερία 11. Καρυδάκια με το μέλι - Γιούλα Σφυροέρα 12. Μάτια σαν και τα δικά σου - Λέττα Κορρέ 13. Σάλα Γιάλα - Γλυκερία 14. Μελαχρινό μου - Βαγγέλης Κονιτόπουλος 15. Τζιαβαερι - Δόμνα Σαμίου Sharing Widget |