MOJE JA (THE I INSIDE)(2003 THILLER LEKTOR PL)DVDRIP XVID(AXK)seeders: 0
leechers: 1
MOJE JA (THE I INSIDE)(2003 THILLER LEKTOR PL)DVDRIP XVID(AXK) (Size: 708.17 MB)
Description
Moje ja
I Inside, The (2003) produkcja: USA , Wielka Brytania gatunek: Krymina?, Thriller, Sci-Fi data premiery: 2004-03-21 (?wiat) re?yseria Roland Suso Richter scenariusz Timothy Scott Bogart , Michael Cooney zdj?cia Martin Langer muzyka Nicholas Pike czas trwania: 90 dyst.: Monolith Video OPIS: Simon (Ryan Phillippe) budzi si? w szpitalu z amnezj?. Nie wie, dlaczego si? tu znalaz?, nie wie co mu dolega. Nic nie pami?ta. Z rozmowy z lekarzem dowiaduje si?, ?e prze?y? ?mier? kliniczn?. Zaczyna dowiadywa? si? o sobie szokuj?cych rzeczy. Jednocze?nie dziej? si? wokó? niego coraz dziwniejsze zdarzenia. Wygl?da to tak, jakby Simon po wypadku móg? przemieszcza? si? w czasie , czy to pomo?e mu zmieni? przesz?o?? i nie dopu?ci? do nieszcz???? OBSADA: Sarah Polley - Claire Piper Perabo - Anna Stephen Graham Rakie Ayola - Piel?gniarka Clayton Peter Egan - Dokotor Truman Stephen Lang - Pan Travitt Robert Sean Leonard - Peter Cable Stephen Rea -Dr Newman Ryan Phillippe - Simon Cable DANE TECHNICZNE: ===== File Info ===== FileSize : 699M PlayTime : 01:27:19 VideoCount : 1 AudioCount : 1 ===== Video Info ===== Video 0# Stream VideoCodec : XVID VideoWidth : 640 pixels VideoHeight : 272 pixels VideoFrameRate : 25fps VideoFrameCount : 130975 VideoBitRate : 0 ===== Audio Info ===== Audio 0# Stream AudioCodec : MP3 AudioBitRate : 199040 AudioChannels : 2 AudioSampleRate : 48000 TORRENT ZAWIERA SAMPLE Sharing Widget |