Legjenda e Fundit 2011-Filmi nga Elvis Pupa

seeders: 0
leechers: 1
Added on December 23, 2011 by elvisjaniin Movies
Torrent verified.

Legjenda e Fundit 2011-Filmi nga Elvis Pupa (Size: 291.95 MB)
 Dr Flori - Bota Nuk Eshte Bardh E Zi (HD Video) ( MP3 DownLoad).mp463.55 MB
 Legjenda e Fundit - Trailer HD.mp413.61 MB
 Legjenda_E_Fundit.mp4214.79 MB

Description

<<<<<<<<<<<VIDEO STUDIO ALBI>>>>>>>>>>>>>>

Legjenda e fundit.Nje film Nga Elvis Pupa

Elvis Pupa, filmi Legjenda e fundit
“Unë kam bërë një sondazh në Facebook për personazhet e mi. Pyeta se kë doni të jetë pjesë e këtij produksioni dhe shumica zgjodhi Avdiun”, u shpreh Pupa në emisionin ‘Pasdite në Top Channel’.
“Nuk është e vërtetë që jam frymëzuar tek filmi “Borat” për filmin tim. “Borat” merret me sistemin dhe ironizon stilin e jetesës, ndërsa filmi im është një historia e një emigranti që përballet me një realitet ku mundohet të përshtatet”, shpjegon aktori.
Më tej, Pupa foli për kastin e filmit të tij të parë: “Personazhet e filmit nuk janë aktorë profesionistë, por të instruktuar. Njerëzit atje janë të çiltër. Edhe pse nuk mund të interpretojnë personazhe të caktuara, veten e tyre e luajnë mirë në film.”
Duke folur rreth jetës së tij private, Elvis Pupa ne filmin Legjenda e fundit zbuloi se ka ndërmend që të jetojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
“Jetoj në Michigan dhe në Amerikë do të rris familjen time. Atje si çdo emigrant nuk e ndjen dallimin racial apo diskriminimin. Jam munduar të ambjentohem pa lënë pas dore profesionin. Elvis Pupa, filmi Legjenda e fundit, në Amerikë mund t’i bësh të gjitha po e ndave mirë kohën. Ishte e vështirë, por atje mund të punosh i qetë, pa stres. Bashkëshortja ime Belina është një mbështetje shumë e mirë për mua sepse më jep qetësi në aspektin familjar dhe jo vetëm. Më ka ndihmuar shumë edhe me njohjet për filmin, kontratat etj.”, theksoi Pupa
Uploader:

<<<<<<<<<<

Sharing Widget

Download torrent
291.95 MB
seeders:0
leechers:1
Legjenda e Fundit 2011-Filmi nga Elvis Pupa

Screenshots

Legjenda e Fundit 2011-Filmi nga Elvis Pupa screenshot