Kartky - Shadowplay (2015)seeders: 0
leechers: 0
Kartky - Shadowplay (2015) (Size: 185.15 MB)
DescriptionKartky - Shadowplay (2015) "Shadowplay LP" to najnowszy krążek Kartkiego, który ukazał się w dniu 31 sierpnia 2015 roku. Za mix i mastering całości odpowiedzialny jest Bartosz Kasowski z 3/4 UDGS. Producentem wykonawczym jest NoTime przy współpracy z w/w. Zdjęcia to zasługa Łukasza Matysiewicza (Relax). Okładkę zaprojektował Maciej Malik. Autorem i reżyserem teledysków jest Patryk Vete Jagi przy współpracy z Filmvision. Konsultacje tematyczne i projekty wlepek, nieoceniony wkład w proces twórczy teledysków i koncepcji - Emilia Wilk Evilvision. Tracklista: 1. 0 prod. HAZE 2. Azazel prod. NoTime 3. Pagan prod. INDЄB 4. Złodzieje Snów II prod. Cyga 5. Nie znasz mnie prod. HAZE 6. Gusła prod. Seek Produkcja 7. Sheeple f. Arik prod. Natural Logarithm 8. Radość chwil prod. Cyga 9. Cloudy Day prod. HAZE 10. Fallin prod. NoTime 11. Jestem f. Świnia prod. Ironic Beats 12. Emily prod. FOUX 13. Damnation f. Kasia Grzesiek prod. FOUX 14. My f. Igrekzet prod. Natural Logarithm 15. Nie biorę tabletek na sen prod. Cyga 16. Kartki prod. HAZE 17. Temperatura łez prod. Mario Kontrargument 18. To tylko ja prod. KPSN 19. Lux Perpetua prod. Señor Fresh 20. Sunny Haze prod. HAZE 21. Mountains prod. NoTime 22. Moonlapse Vertigo f. Neile prod. HAZE 23. Złodzieje Dusz prod. Natural Logarithm Queshop Sharing Widget |