I Am Legend - Jestem legendAa¦ *2007*[BluRay][Lektor PL]seeders: 1
leechers: 1
I Am Legend - Jestem legendAa¦ *2007*[BluRay][Lektor PL] (Size: 4.19 GB)
Description
Jestem legendą*2007*[BluRay][Lektor PL]
I Am Legend*2007*[BluRay][Lektor PL] Audio: Polish lector only No subtitles Info: produkcja: Australia, USA gatunek: horror, Sci-Fi premiera: 2007-12-05 Świat reżyseria: Francis Lawrence scenariusz: Akiva Goldsman, Mark Protosevich na podstawie powieści Richarda Mathesona zdjęcia: Andrew Lesnie muzyka: James Newton Howard Audio: tylko polski lektor Napisy: brak Czas trwania: 1h 40 min. Ocena FilmWeb=7,63/10 - Bardzo dobry Obsada: Will Smith jako Robert Neville Alice Braga jako Anna Charlie Tahan jako Ethan Salli Richardson jako Zoe Willow Smith jako Marley Darrell Foster jako Mike Dash Mihok jako Alpha Mężczyzna Joanna Numata jako Alpha Kobieta Samuel Glen jako Jay Pedro Mojica jako Sierżant Anthony C. Mazza jako policjant Steve Cirbus jako policjant Pat Fraley jako Prezydent Emma Thompson jako Doktor K. Opis filmu: Wirus zabija 90 proc. ludzkości, a tych, którzy przeżyli, zmienia w potwory. Robert Neville jest ostatnim człowiekiem w mieście zwanym niegdyś Nowym Jorkiem. Poza nim miasto zamieszkują krwiożercze mutanty, które chcą go zgładzić. Neville to genialny naukowiec, obsesyjnie poszukuje szczepionki na odwrócenie działania wirusa. Dane techniczne: Ogólne: Format : Matroska Czas trwania : 1h 40 min. Całkowita przepływność bitów : 5.971 Kb/s Video: Format : AVC Format/Informacja : Advanced Video Codec Ustawienia formatu, CABAC : Tak Ustawienia formatu, poklatkowy : 5 klatek ID kodeka : V_MPEG4/ISO/AVC Nominalna przepływaność : 5.585 Kb/s Szerokość : 1.280 pikseli Wysokość : 528 pikseli Proporcje obrazu : 2,40:1 Szybkość wyświetlania klatek : 23,976 kl/s Rozdzielczość : 24 bity Audio: Format : AC-3 Format/Informacja : Audio Coding 3 ID kodeka : A_AC3 Rodzaj przepływności : Stała Przepływność bitów : 384 Kb/s Kanały : 6 kanałów Rozmieszczenie kanałów : Front: L C R, Surround: L R, LFE Częstotliwość próbkowania : 48,0 KHz Rozmiar strumienia : 276 MB (6%) Język : Polski Sharing WidgetTrailer |
All Comments