Harta Romaniei V 8.0.zipseeders: 2
leechers: 0
Harta Romaniei V 8.0.zip (Size: 4.54 GB)
Description
Harta Romaniei V 8.0
Noutatile din versiunea 8.0 - Sunt schimbate modelele de la Auchan si Lidl cu cele puse la dispozitie de 50k. (cele cu trafic in parcare). - Este ajustat, pentru toate camioanele, capacitatea rezervorului de add-blue in functie de a celui de motorina. Valabil si pentru Europe !!! - Este integrat pachetul de roti off-road by kamaznik, modificate special pentru mod-ul de iarna. - Sunt modificate anvelopele implicite (inclusiv la cursa rapida), pentru a permite condusul pe timp de iarna. - Sunt adaugate 2 mod-uri de trafic. Minimal pentru cei cu PC-uri slabe. Insane(Nebunie) pentru cei cu "rachete", care vor sa aibe parte de "nervi". Ambele mod-uri functioneaza cu orice harta !!!! Trebuie sa aibe o prioritate mai mare ca harta !!!! - Sunt adaugate sunete specifice la companiile din harta (cele care nu aveau), si sunt diversificate sau modificate cele "vechi". Nota: desi am reusit sa gasesc pe net unele sunete, altele le-am inregistrat. Sper sa fie OK.... - Sunt efectuate unele corectii in harta si optimizari ale modelelor folosite. - Pentru cei care doresc modificare melodiilor de la "garaje", am "scos" din < Distractie placuta si La Multi Ani ! Related Torrents
Sharing WidgetTrailer |
All Comments