Ferdi Tayfur Albumleriseeders: 0
leechers: 0
Ferdi Tayfur Albumleri (Size: 969.51 MB)
Description
Internetten duzenli bir Ferdi Tayfur kolleksiyonu bulmak zor. Bende olan album ve parcalarin listesi asagidadir. Hepsine ait 'artit' 'album artist' 'album' 'track'; bazilarinin 'year'; ve cogunlugunun 'kapak resmi' ID3 taglerinin icine islenmistir.
Bugun Nisan'in 26 si; bir hafta boyunca seed edecegim. Bir sanatcinin kolleksiyonunu bu sekilde indirmek teknik olarak cok rahat ve elverislidir. Yine de; bunu telafi etmek icin, firsatini buldugunuzda sanatcilara ait urunleri alarak destekte bulunabilirsiniz. Iyi gunler efendim. LISTE Askin Cezasi - (08) Aglama Benide Aglatacaksin Askin Cezasi - (05) Asamiyorum Engelleri Askin Cezasi - (03) Askin Cezasi Askin Cezasi - (06) Ben Biterim Askin Cezasi - (09) Bir Gün Sana Bir Gün Bana Askin Cezasi - (04) Denedim Vallahi Askin Cezasi - (01) Gizli Sevda Askin Cezasi - (07) Kisragim Deli Tayina Askin Cezasi - (11) Sevdigim Biri Var Diyemedin mi Askin Cezasi - (10) Yar mi Var Sanki Askin Cezasi - (13) Yarim Kaldi Remix Askin Cezasi - (12) Yarim Kaldi Askin Cezasi - (02) Zamane Asigi Bana da Soyle (Side A) - (02) Bana Da Söyle Bana da Soyle (Side A) - (05) Beni Dusun Bana da Soyle (Side A) - (01) Gelirsen Bana da Soyle (Side A) - (03) Sen Olacaktin Bana da Soyle (Side A) - (04) Unutmak Istiyorum Bana da Soyle (Side B) - (05) Bunu Senden Beklemezdim Bana da Soyle (Side B) - (03) Cano Bana da Soyle (Side B) - (04) Essin Rüzgarlar Bana da Soyle (Side B) - (01) Ne Oldu Bana da Soyle (Side B) - (02) Sevdali Gözlerim Batan Gunes (Side A) - (4) Aklimi Basimdan Aldin Batan Gunes (Side A) - (1) Batan Gunes Batan Gunes (Side A) - (5) Bekledim durdum Batan Gunes (Side A) - (3) Hatirlarmisin Batan Gunes (Side A) - (6) Olurmu böyle olurmu Batan Gunes (Side B) - (5) Garipler Cile Ceker Batan Gunes (Side B) - (1) Kara Bahtim Batan Gunes (Side B) - (4) Kaybolan Gunler Batan Gunes (Side B) - (3) Ne senden Gecerim Batan Gunes (Side B) - (6) Sabir Duasi Ben De Ozledim (Side A) - (1) Bende Özledim Ben De Ozledim (Side A) - (2) Hasret Sancisi Ben De Ozledim (Side A) - (3) Sevda Yelleri Ben De Ozledim (Side A) - (4) Yaraliyim Dertliyim Ben De Ozledim (Side B) - (4) Isyan Etme Diyorlar Ben De Ozledim (Side B) - (2) Kara Gurbet Ben De Ozledim (Side B) - (1) Olsan Benim Yerinde Ben De Ozledim (Side B) - (3) Tanrim Nasil Sevdim Derbeder (Side A) - (4) Birak Su Gurbeti Derbeder (Side A) - (2) Derbeder Derbeder (Side A) - (5) Sevdalilar Beni Anlar Derbeder (Side A) - (1) Vazgec Felek Derbeder (Side A) - (3) Yagmur Gözyaslarim Derbeder (Side B) - (1) Gönül Oyunu Derbeder (Side B) - (2) Hapishane Derbeder (Side B) - (4) Sanma Sana Dönerim Derbeder (Side B) - (5) Seninle Öyle Derbeder (Side B) - (3) Yaddeller Dilek Kapisi (Side A) - (01) Askinla Beni Oldürdün Dilek Kapisi (Side A) - (06) Bu Kara Sevda (Gazelli) Dilek Kapisi (Side A) - (04) Derdin Nedir Sormuyorlar Dilek Kapisi (Side A) - (05) Dilek Kapisi Dilek Kapisi (Side A) - (02) Leyla (Gazelli) Dilek Kapisi (Side A) - (03) Melekler Güler Yüze Dilek Kapisi (Side A) - (07) Yüregimde Yare Var Dilek Kapisi (Side B) - (04) Adana Barajinda Dilek Kapisi (Side B) - (02) Bilmemki Deli Gönül (Gazelli) Dilek Kapisi (Side B) - (01) Dünya Ahret Kardesimsin Dilek Kapisi (Side B) - (06) Dur Dinle Sevgilim Dilek Kapisi (Side B) - (05) Kaderimsin (Gazelli) Dilek Kapisi (Side B) - (03) Tatli Cingenem Durun Ayaklarim - (6) Ah Aksamlar Durun Ayaklarim - (3) Bir Cay Icimlik Durun Ayaklarim - (5) Bu Aleme Geldim Durun Ayaklarim - (4) Bu Bana Yeter Durun Ayaklarim - (2) Durun Ayaklarim Durun Ayaklarim - (1) Evde Yoktun Durun Ayaklarim - (8) Gece Guzelim Durun Ayaklarim - (10) Inadi Birak Durun Ayaklarim - (9) Neden Olmasin Durun Ayaklarim - (7) Of Anam Of Ferdi Tayfur 1: Huzurum Kalmadi (Side A) - (1) Huzurum Kalmadi Ferdi Tayfur 3 (Side A) - (1) A?lamassam Uyuyamam Ferdi Tayfur 3 (Side A) - (4) Sevdal?l?ar beni anlar Ferdi Tayfur 3 (Side A) - (2) Yadeller Ferdi Tayfur 3 (Side B) - (4) Muhtaç etme beni Ferdi Tayfur 5: Insan Sevince (Side A) - (4) Anlam? Olmaz Icimde Bir His Var - (9) Bilmece Icimde Bir His Var - (7) Bir Yaban Gibi Icimde Bir His Var - (5) Gonlumun Sultani Icimde Bir His Var - (1) Icimde Bir His Var Icimde Bir His Var - (4) Neden Icimde Bir His Var - (10) Saklama Sevdigini Icimde Bir His Var - (2) Sevgiler Cicek Gibi Icimde Bir His Var - (3) Sitem Icimde Bir His Var - (6) Ya Benimsin Ya Topragin Icimde Bir His Var - (8) Yuregim Tas Olsada Inceden - (4) Aram?zda Engeller Var Inceden - (9) Ben A?lar?m Inceden - (6) Can?ma Yetti Kader Inceden - (10) Hayat Adam? Inceden - (3) ?çime Do?mu?tu Sanki Inceden - (8) ?nceden Inceden - (7) Ne Senden Geçerim Inceden - (1) Sen Gittin Inceden - (2) Tövbekar Oldum Inceden - (5) Yakt? Beni Insan Sevince (Side A) - (7) Bu günler ya?anacak Insan Sevince (Side A) - (6) Dert kitab? Insan Sevince (Side A) - (2) ?nsan sevince Insan Sevince (Side A) - (5) Ko?turdun pe?inden Insan Sevince (Side A) - (1) Olmaz olsun Insan Sevince (Side B) - (6) Ah bu dünya Insan Sevince (Side B) - (1) Beni hasta ettin Insan Sevince (Side B) - (5) Gözlerimin ya??n? Insan Sevince (Side B) - (3) Söyleyin y?ld?zlar Insan Sevince (Side B) - (2) Yalan gözlerin Mapushane - (2) A?k dilencisi Mapushane - (4) Çe?me Mapushane - (5) Feleyin i?ine bak Mapushane - (13) Gelme art?k Mapushane - (8) Gönül ne kahve ister Mapushane - (7) Gönül oyunu Mapushane - (12) Hat?ra defteri Mapushane - (6) Kader ba?l?yor Mapushane - (10) Kaderimsin Mapushane - (9) kalp yaras? Mapushane - (1) Mapushane Mapushane - (11) Mecburen Mapushane - (3) Ne dersin Merak Etme Sen - () Merak Etme Sen (GulhanedenKonser) Merak Etme Sen - (1) Merak Etme Sen Mor Guller - Fadimenin Dugunu - (1) Fadimenin Dugunu Nisan Yagmuru - (1) Nisan Yagmuru Of Daglar - (6) Ayri Ayri Of Daglar - (10) Ben Anadan Dogma Yarali Of Daglar - (7) Beni Boyle Sensiz Of Daglar - (9) Derdin Ne Of Daglar - (2) Donebilsem Of Daglar - (5) Dudagi Ballim Of Daglar - (4) Firari Of Daglar - (8) Hani Donecektin Of Daglar - (1) Of Daglar Of Daglar - (11) Yar Eyledim Ozlem Yangini (Side A) - (2) Ask Denilen Mechul Ozlem Yangini (Side A) - (3) Beni Dusunme Artik Ozlem Yangini (Side A) - (6) Geri Donupte Gor Halimi Ozlem Yangini (Side A) - (1) Hasretini Eklemedimmi Ozlem Yangini (Side A) - (4) Kirik Gonlum Ozlem Yangini (Side A) - (5) Sitem Ozlem Yangini (Side B) - (4) Ayrilik Vakti Ozlem Yangini (Side B) - (2) Bir Yabanci Gibi Ozlem Yangini (Side B) - (1) Birini Ariyorum Ozlem Yangini (Side B) - (3) Hayallerim Ozlem Yangini (Side B) - (5) Hic Sevmedim Ozlem Yangini (Side B) - (6) Sana Biraktim Seni Postacilar - (11) Aksam Günesi Postacilar - (7) Kir Çiçekleri Postacilar - (3) Mahkumlarin Duasi Postacilar - (4) Mahser Günü Postacilar - (9) Ne Bilirdim Ki Postacilar - (1) Postacilar Postacilar - (8) Sakin Düsme Postacilar - (2) Sana Kaderimsin Dedim Prangalar - (5) Bir bilsen Prangalar - (3) Dedikodu Prangalar - (1) Emmio?lu Prangalar - (2) Geçen Y?l Prangalar - (9) Gittin o gidi? Prangalar - (6) Kanayan gül Prangalar - (4) Prangalar Prangalar - (7) Sabahç? Kahvesi Prangalar - (8) Sen nerdesin ben nerdeyim Prangalar - (10) Yüre?imde çarp?yorsun Sen de mi Leyla - (9) Bir ad?m at?pta Sen de mi Leyla - (3) Can b?rakmad?n Sen de mi Leyla - (7) Mimar Sen de mi Leyla - (4) Nas?l bakars?n Sen de mi Leyla - (1) Sendemi Leyla Sen de mi Leyla - (2) Seni dilendim Sen de mi Leyla - (10) Seni dü?ünüyorum Sen de mi Leyla - (5) Söyle bana doktor Sen de mi Leyla - (6) Y?ld?zlarda kayar Sen de mi Leyla - (8) Yolun sonu Yakti Beni - (6) Benim Hayat?m Yakti Beni - (3) Çok ?yi Dü?ün Yakti Beni - (2) Gönül Yorgunu Yakti Beni - (10) Günah?n Bana kald? Yakti Beni - (12) Herkes Ö?rensin Yakti Beni - (5) Sana Benziyor (Menek?eler Laleler) Yakti Beni - (3) Sen Mutlusun Ben Peri?an Yakti Beni - (4) Sende Bilirsin Yakti Beni - (7) Sensin Tesellim Yakti Beni - (8) Söyleten Sensin Yakti Beni - (1) Yakt? Beni Yakti Beni - (11) Zaman?m?yd? Yoksun-Kor Talih - (3) Ba? bozumu Yoksun-Kor Talih - (5) Deli a?k Yoksun-Kor Talih - (4) Görseydin halimi Yoksun-Kor Talih - (2) Kör talih Yoksun-Kor Talih - (9) Ne güzeldi Yoksun-Kor Talih - (7) Ne zaman Yoksun-Kor Talih - (8) Sensin Yoksun-Kor Talih - (6) Ver Yoksun-Kor Talih - (10) Yanar Yoksun-Kor Talih - (1) Yoksun Yuvasiz Kuslar (Side A) - (03) Canima Yetti Kader Yuvasiz Kuslar (Side A) - (02) Gelin Mi Oluyorsun Yuvasiz Kuslar (Side A) - (06) Leyla Yuvasiz Kuslar (Side A) - (05) Seninle Öyle Yuvasiz Kuslar (Side A) - (04) Tövbekar Oldum Yuvasiz Kuslar (Side A) - (01) Yuvasiz Kuslar Yuvasiz Kuslar (Side B) - (02) Aramizda Engeller var Yuvasiz Kuslar (Side B) - (03) Intizar (Beddua) Yuvasiz Kuslar (Side B) - (05) Ümit Dolu Yillarim Yuvasiz Kuslar (Side B) - (01) Yeter (Sira Daglar) Zaman Tuneli 1 - (8) Al??t?m Zaman Tuneli 1 - (4) Batan güne? Zaman Tuneli 1 - (12) Bende özledim Zaman Tuneli 1 - (7) Benim gibi sevenler Zaman Tuneli 1 - (6) B?rak ?u gurbeti Zaman Tuneli 1 - (1) Çe?me Zaman Tuneli 1 - (5) Derbeder Zaman Tuneli 1 - (11) Durdurun dünyay? Zaman Tuneli 1 - (2) Hapishane Zaman Tuneli 1 - (3) Huzurum kalmad? Zaman Tuneli 1 - (10) Nisan ya?muru Zaman Tuneli 3 - (1) Ak?am güne?i Zaman Tuneli 3 - (5) Dur dinle Zaman Tuneli 3 - (2) Hat?rlarm?s?n Zaman Tuneli 3 - (3) Kaderimsin Zaman Tuneli 3 - (11) Kara benim baht?m Zaman Tuneli 3 - (6) Ne bilirdimki Zaman Tuneli 3 - (8) Postac?lar Zaman Tuneli 3 - (12) Sevda yelleri Zaman Tuneli 3 - (9) Sevdal?lar beni anlar Zaman Tuneli 3 - (4) Sözveriyorum Zaman Tuneli 3 - (13) Ya?mur gözya??m Zengin Olursam - (9) Ayr?laca??m Zengin Olursam - (2) Bu ?ehir Zengin Olursam - (8) Duyuramam Zengin Olursam - (4) Göremedim Zengin Olursam - (6) Lay?k m? gördün Zengin Olursam - (5) Sigaray? b?rakt?m Zengin Olursam - (7) Ya? ya?mur Zengin Olursam - (10) Yasm? var Zengin Olursam - (3) Yast???m ta? olmu? Zengin Olursam - (1) Zengin olursam Related Torrents
Sharing Widget |
All Comments