Dominique Loreau - Sztuka prostoty [EPUB] [POLISH] [99 procent i działa]

seeders: 2
leechers: 28
Added on February 9, 2016 by serdixin Books
Torrent verified.

Dominique Loreau - Sztuka prostoty [EPUB] [POLISH] [99 procent i działa] (Size: 4.02 MB)
 !Nie pytaj mnie czy mam książki!.pdf76.69 KB
 Dominique Loreau - Sztuka prostoty.epub3.69 MB
 ZZworkfile.txt256 KB

Description

For this file don't use magnet link. Use torrent file, it have more trackers, more peers.

Więcej polskich książek

wersja językowa: PL
wielkość całości: 3.6 mb
rodzaj kompresji: brak
zawartość uploadu: epub
dane naprawcze: brak
hasło: brak

Opis:

Ten torrent zatrzymuje się na 99%, ale wszystkie pliki książek działają. Nie pobiera się do końca tylko plik ZZworkfile.txt (możesz w utorrencie odznaczyć by nie pobierał tego pliku).

Prowadząc skromniejsze życie wzbogacasz swoją egzystencję. Współczesne społeczeństwo konsumpcyjne twierdzi coś innego? Nie wierz. Mieszkająca od wielu lat w Japonii Dominique Loreau przyjęła styl życia swojej przybranej ojczyzny. Jest on oparty na zasadzie "mniej znaczy więcej", stosowanej we wszystkich dziedzinach - od spraw materialnych po życie duchowe. Uporządkuj mieszkanie, opróżnij szafy, porzuć kompulsywne zakupy, jadaj skromniej, zajmij się swoim ciałem i umysłem. Autorka podaje przepisy dla kobiet, żyjących w świecie zachodnim - począwszy od tego, co zrobić, by dobrze się czuć we własnym domu, aż po sztukę pozostawania w zgodzie z samą sobą. Tajemnicą harmonii jest życie zen - wszelkie sposoby, prowadzące do tego, by czuć się dobrze we własnej skórze, lepiej we własnym towarzystwie, a więc także w kontaktach z innymi ludźmi. Elegancja, dobre samopoczucie i szczęśliwe życie - oto, co proponuje inspirująca się filozofią Orientu "Sztuka prostoty".

Przed przeczytaniem książki przeczytaj recenzje:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/61856/sztuka-prostoty

Sharing Widget

Download torrent
4.02 MB
seeders:2
leechers:28
Dominique Loreau - Sztuka prostoty [EPUB] [POLISH] [99 procent i działa]