Bitza - Liniste partea 1 (ExtremlymTorrents) 2014 Albumseeders: 1
leechers: 0
Bitza - Liniste partea 1 (ExtremlymTorrents) 2014 Album (Size: 64.92 MB)
DescriptionXTRTeam - ExtremlymTorrents.Me --------------------------------------------------------------------------------------- La 10 ani de la "Sevraj", Bitză lansează cel de-al șaselea album solo, intitulat "Liniște". Discul este strucurat pe două părți, prima dintre ele putând fi ascultată în articol. --------------------------------------------------------------------------------------- Albumul “Liniște” conține 20 de piese structurate în două materiale distincte – “Liniște – partea 1” și “Liniște – partea 2″, exclusiv în format digital. Dacă prima parte a fost lansată pe 22 mai 2014, partea a doua a materialului va fi lansată la finalul acestui an. “Liniște – partea 1” conține 10 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bitză, alături de piese nelansate, și are ca invitați nume de referință din hip-hop-ul românesc – Ombladon, FreakaDaDisk, Planet H Doc, Subsemnatu, Alan și Kepa, și Dj PartyBusta. --------------------------------------------------------------------------------------- “Știu că e un album așteptat, nu am mai scos niciun material de patru ani, dar, între timp, am lucrat și înregistrat foarte multe piese. Ăsta este motivul pentru care m-am hotărât să scot “Liniște” în două părți”, spune Bitză. “Anul acesta se împlinesc 10 ani de când am lansat primul LP, “Sevraj”, o ocazie foarte bună pentru a scoate un dublu album.” --------------------------------------------------------------------------------------- Albumul “Liniște – partea 1” poate fi achiziționat în format digital de pe iTunes. Setlist “Liniște – partea 1″ – Bitză: 01. Procedee 02. Lasa poantele cu Subsemnatu 03. E seara cu Alan & Kepa 04. Liniste 05. Nopti albe pentru zile negre cu Ombladon si FreakaDadisk 06. Unde nu va asteptati 07. Sare-n aer cu Doc si Dj PartyBusta 08. Fack 09. Pasiunile inving legi 10. Jurnal de cord --------------------------------------------------------------------------------------- Artist: Bitza Anul: 2014 Gen: Hip Hop Album: Liniște – partea 1 Source: ExtremlymTorrents.Me CDRip: XTRTeam --------------------------------------------------------------------------------------- Sharing Widget |