Beethoven Symphony No. 9 (Norrington) 1987 FLACseeders: 1
leechers: 0
Beethoven Symphony No. 9 (Norrington) 1987 FLAC (Size: 235.92 MB)
Description
Track Listings:
1. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': I. Allegro ma non troppo, un poco maestoso 2. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': II. Molto vivace-Presto-Molto vivace-Presto 3. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': II. Molto vivace-Presto-Molto vivace-Presto 4. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': II. Molto vivace-Presto-Molto vivace-Presto 5. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': III. Adagio molto e cantabile-Andante moderato-Tempo I... 6. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Presto-Allegro ma non troppo-Tempo I-Vivace-Tempo I... 7. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Presto-Recitativo-Allegro assai - Yvonne Kenny/Sarah Walker/Patrick Power/Petteri Salomaa/Schutz Chor of London/Roger Norrington 8. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Allegro assai vivace. Alla Marcia - Patrick Power/Schutz Chor of London/Roger Norrington 9. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Andante maestoso-Adagio ma non troppo, ma divoto - Schutz Chor of London/Roger Norrington 10. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Allegro energico, sempre ben marcato - Schutz Chor of London/Roger Norrington 11. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Allegro ma non tanto-Poco adagio-Tempo I-Poco adagio - Yvonne Kenny/Sarah Walker/Patrick Power/Petteri Salomaa/Schutz Chor of London/Roger Norrington 12. Sym No.9 in d, Op.125 'Choral': IV. Poco allegro, stringendo il tempo, sempre piu allegro... - Schutz Chor of London/Roger Norrington Related Torrents
Sharing Widget |