Ana Nikolic - Lose ti je bilo - (Official Video 2013) HD.mp4 (axe-1)seeders: 1
leechers: 0
Ana Nikolic - Lose ti je bilo - (Official Video 2013) HD.mp4 (axe-1) (Size: 18.24 MB)
DescriptionAna Nikolic - Lose ti je bilo Slusaj Ana Nikolic - Lose ti je bilo Ne zele mi dobrote pesme sto se nocas vrte na radiju Hocu da budem srecna one me ubijaju Mozeli taj tu muskarac mlad i lep,ljubav moju da sprzi Spavacu sa njim i muka bice mi ti dodji glavu mi drzi Refren: Lose ti je bilo,lose ti je bilo sa mnom moje milo ,ma kako ne lose ko moljcu na svili ko pceli u vanili Lose ti je bilo,vidi na sta licis vidi na sta licis sad pored nje nista meni to ne vredi mrtva sam u tebi,ozivi me Ne zele mi dobrote pesme sto se nocas vrte na radiju Hocu da budem srecna one me ubijaju Ne moze taj tu,muskarac mlad i lep ,od tebe da bude gori ja telo dacu mu,ti dodji budi tu za dusu se moju bori Refren:2X Lose ti je bilo,lose ti je bilo sa mnom moje milo ,ma kako ne lose ko moljcu na svili ko pceli u vanili Lose ti je bilo,vidi na sta licis vidi na sta licis sad pored nje nista meni to ne vredi mrtva sam u tebi,ozivi me Related Torrents
Sharing Widget |