2001 - Kobranocka - O milosci i wolnosciseeders: 1
leechers: 0
2001 - Kobranocka - O milosci i wolnosci (Size: 71.6 MB)
Description
P?yta nagrana jest w trzyosobowym sk?adzie. Prócz lidera - Andrzeja Krai?skiego (znanego wszem i wobec jako Kobra), us?yszymy Jacka Bryndala i Piotra Wysockiego. Za teksty, jak zwykle, odpowiedzialny jest Andrzej Michorzewski. Kobranocka ca?y czas trzyma si? nie?le, p?yta jest bardziej "balladowa" od poprzednich, nie trac?c na szcz??cie rockowego pazura. Promuj?cy album utwór Raz, jeszcze raz podbija krajowe listy przebojów, a równy, wysoki poziom zawartych na O mi?o?ci i wolno?ci d?wi?ków gwarantuje, ?e z pewno?ci? nie jest to "p?yta jednej piosenki".
INFO Artist: Kobranocka Lebel: Koch International Tracks: 17 Gengrei: Rock Years: 24 kwiecie? 2001 Size: 71,60 MB TRACKLIST 01. O mi?o?ci i wolno?ci 02. Nieznajomy kto? 03. Boj? si? (krótka piosenka o odwadze) 04. Raz, jeszcze raz 05. Ze ?zami sp?y? 06. Ko-menda-nt 07. Chroma Europa 08. Bunt i gniew 09. Ludzie porz?dni 10. Niepowieszonym 11. Wi?cej ni? dobrej woli 12. Wewn?trz mnie 13. Mi?o?? to tylko pieni?dze 14. Mi?o?? znad ??k 15. W okamgnieniu 16. Dwie monety 17. Fantastyczne sny Codec : MPEG-1 Audio layer 3 Przep?ywno?? bitów : 160 Kb/s Rodzaj przep?ywno?ci : CBR Kana?(y) : 2 kana?y Cz?stotliwo?? próbko : 44 KHz Rozdzielczo?? : 16 bitów Zapisywana bibliotek : Lame Sharing Widget |