ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ 2014seeders: 0
leechers: 0
ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ 2014 (Size: 58.77 MB)
DescriptionΑναλυτικά τα 16 τραγούδια του νέου δίσκου «ΜΑΖΙ» και οι δημιουργοί τους έχουν ως εξής: 1. Τ’ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ Μουσική: Παναγιώτης Μπρακούλιας Στίχοι: Νίκος Βαξαβανέλης 2. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ Μουσική – Στίχοι: Ηλίας Σακαβίτσης 3. ΛΥΣΕ ΚΟΥΚΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ Μουσική: Βασίλης Δαραμούσκας Στίχοι: Ανδρέας Κακονάς 4. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης 5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης 6. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤAI ΑΥΤΟ Μουσική: Γιάννης Φρασέρης Στίχοι: Νίκος Βαξαβανέλης 7. ΕΓΩ Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης 8. ΣΑΝ ΑΕΡΑΚΙ Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου 9. ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Μουσική: Βασίλης Δαραμούσκας Στίχοι: Ανδρέας Κακονάς 10. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ Μουσική – Στίχοι: Νίκος Σαπουντζάκης 11. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ Μουσική: Eλντίνα Παπαναστασίου Στίχοι: Σόφη Παππά 12. Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗΣ Μουσική: Χρύσανθος Χρυσάνθου Στίχοι: Χρήστος Πέτρου 13. ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ Μουσική – Στίχοι: Διονύσης Παπασχοινάς 14. ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μουσική – Στίχοι: Λεωνίδας Αθανασάκος 15. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ Μουσική: Βασίλης Δαραμούσκας Στίχοι: Φώντας Θεοδώρου 16. ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Μουσική: Κώστας Χορλιαφάκης – Στράτος Κουμπάς Στίχοι: Κώστας Χορλιαφάκης Sharing Widget |